Favrskov Bykirke fejrede første gudstjeneste

Første søndag i advent, som er første søndag i kirkeåret,dannede rammen om den første gudstjeneste i menigheden samt pastor Frede Ruby Østergårds første gudstjeneste for menigheden.

”Vi er meget glade over den store ”familiefest” vi oplevede ved den første gudstjeneste. Både den nære familie, vores slægtninge og gode venner mødte op for at give os en god begyndelse og markere vores gode relationer.”, siger Frede R. Østergård. ”Under festkaffen fik vi mange gode hilsner og udstrakte hænder til samarbejde fra både Indre Mission lokalt og på landsplan, fra Evangelisk Luthers Netværk og fra de nærmeste søstermenigheder rundt i Østjylland. Den lokale provsten ville også gerne have været med, men var desværre forhindret.”

En ny begyndelse

Temaet for gudstjenesten, hvor 86 børn og voksne var mødt frem i Grundfør kirke, var “En ny begyndelse”.

Både forkyndelsen for børn og prædiken for voksne drejede sig om det nådeår, som Jesus kom til jorden for at give os – nådeår er ikke et kalender år, men den tid vi lever i nu. Tiden mellem Jesu fødsel, korsfæstelse og opstandelse og så indtil han kommer igen.

Nådeåret glæder alle mennesker, som gennem dåb og tro på netop Jesus får nulstillet forholdet til Gud. Et forhold som skulle indbære fortrolig dagligt samvær med vores himmelske far. Et forhold som vi har meldt os ud af, men som vi altså kan få igen gennem Jesus. Vi kan få en ny begyndelse med Gud.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights