Få gjort et stykke arbejde og skab en værdifuld kontakt

Menighedsfakultetet i Aarhus har et godt tilbud til menigheder og organisationer: Ansæt en bachelor i et halvt år. Få løst en opgave og få samtidig styrket kontakten til én, der måske kan blive fastansat.

Baggrunden er den, at i januar 2022 afslutter en årgang på Menighedsfakultetet deres bacheloruddannelse i teologi. De studerende, som vil fortsætte med kandidatstudier på teologi ved Aarhus Universitet eller en anden kandidatuddannelse, som kun har sommeroptag, vil derfor have et semester fri i foråret 2022.

Dette medfører, at de studerende har mulighed for at indgå i en meningsfuld og studierelevant ansættelse i denne periode, som strækker sig fra 1. februar til 31. august.

“Det er en oplagt mulighed for jer som organisationer og menigheder til at styrke relationerne til en potentiel fremtidig fastansat medarbejder og samtidig få løst en konkret og tidsafgrænset opgave nu af nogle engagerede og kompetente unge teologer,” oplyser studiekoordinator Brian K. Hansen i en pressemeddelelse fra MF.

Ansættelserne kan være af mange forskellige typer, inklusiv forskellige løn- og timesatser. Dette aftales selvfølgelig med den konkrete person, man ønsker at ansætte.

Brian K. Hansen oplyser i øvrigt:

“Det kan være, at I bliver kontaktet af nogle af vores studerende for at høre til eventuelle jobmuligheder.”

Man kan sende et joboplag til de studerende på følgende mailadresse: frisemester2022@teologi.dk. Derefter vil jobopslaget komme ud til de studerende, som har meldt sig på denne mailingliste og dermed sagt ja til at modtage jobopslag.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

ELN søger ny landsleder. Måske noget for dig, der er netværker, organisator og kommunikator..?

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights