En saltvands-indsprøjtning

Menighedscamp på Hjallerup bibelcamping byder på et spændende program med tid til fællesskab, inspiration og ny energi til hverdagen.

Temaet for Indre Missions bibelcamping på Hjallerup er “Salt” og der vil være en mangfoldighed af tilbud om bibeltimer for alle aldre, seminarer, lovsang, koncerter, sport, caféer og ikke mindst masser af muligheder for gode samtaler med nye og gamle venner.

Med temaet “Salt” sættes der i bibeltimer og aftenmøder fokus på at man som kristen er med til at give smag til livet og har en betydning og en opgave i forhold til at bevare samfundet og de kristne fællesskaber sunde. På Hjallerup bibelcamping bliver man udrustet og inspireret til at være det som Jesus har kaldet os til at være ved Helligåndens kraft.

På hjemmesiden for Hjallerup Bibelcamping omtales temaet således: “Hvis salt skal virke og ikke miste sin kraft, skal det ud af saltbøssen og gå i forbindelse med noget. Vi har brug for både at gå i forbindelse med Guds Ord, altså leve i Kristus, gå i forbindelse med verden, altså komme ud af saltbøssen, og gå i forbindelse med det kristne fællesskab, for ikke at miste modet. Vi må forstå, hvor kraften og frimodigheden kommer fra og prøve at få øje på Guds plan med lige mit liv. Alt dette og meget mere vil vi sætte fokus på ugen igennem.”

Menighedscamp på Hjallerup

Som et særligt tilbud i ugens løb kan man bo på menighedscamp, som er et område af Hjallerup, ligesom der er et særligt område for teenagere, unge, integrationscamp, familie og voksne.

Menighedscamp arrangeres af et udvalg med repræsentanter fra Indre Mission, Århus Bykirke og ELN og har siden opstarten i 2012 oplevet en stadig større tilslutning tilslutning. Også i år er der mange missionshusfællesskaber/menigheder, som har oprettet en særlig gruppe, så man kan bo sammen med dem, som man kender fra sin lokale kristne fællesskab.

Indtil videre er der 18 grupper på menighedscamp og hvis man skal være sikker på at bo sammen, så skal man booke en plads på Hjallerup bibelcamping senest d. 1. juni.

På menighedscamp er der særligt to tilbud, som der lægges vægt på, nemlig seminarer 4 eftermiddage og café-hygge hver aften i menighedscaféen. Begge tilbud er åbne for alle på pladsen, men det er naturligvis en særlig mulighed for at lære nogen fra andre grupper/menigheder at kende. Årets volleyball turnering er naturligvis også et højdepunkt, hvor der igen er en vandrepokal på spil.

Seminarer

Menighedscamp er en anledning til en saltvandsindsprøjtning. Havets saltvand siges at være beroligende, hjælpe på humøret, lindre en hel række sygdomme og sågar udglatte rynker. Dette års seminarer er fyldt med emner som vedrører dagligdag og tjeneste i menigheden. Mandag holder landssekretær i ELN og præst i Lemvig Bykirke Brian Christensen seminar sammen med sin kone Kirsten Kirk Christensen, som er hjemmesygeplejerske, uddannet familieterapeut med egen praksis og rådgiver på parvis.dk og Adam&Eva.dk. Seminaret er for dem der ønsker at få en saltvandsindsprøjtning til parforholdet og inspiration til, hvordan der kan sættes fokus på ægteskabet i menigheden.Man deltager som ægtepar og får god tid til samtale med hinanden som par.

Tirsdag er det teologistuderende Søren Aalbæk Rønn og fotograf Jens Heden Friis, der vil holde seminar om at dele troen med andre. Med erfaringer fra Alpha-kursus i Aarhus Bykirke vil de give redskaber til dette og inspirere til at få en tjeneste indenfor diakoni og evangelisation.

Leder af Kristent Pædagogisk Institut Carsten Hjorth Pedersen vil holde seminar torsdag og fredag hvor han vil have fokus på børn og teenagere. Seminarene vil være både for forældre og dem som står i en tjeneste som børne og teenledere. Carsten Hjorth Pedersen har et stort forfatterskab bag sig med bøger omhandlende bl.a. børn, opdragelse, undervisning og kristentro.

Hele ugen vil camp-præst Daniel Lind, valgmenighedspræst i Århus Bykirke, arrangere morgen- og aftenandagter og være til rådighed for sjælesorgs-samtaler.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights