En dåbsgave der drypper hvert år

Et abonnement til dåbsklub er også en gave til alle med hjerte for et dåbsbarn.

Mange faddere, bedsteforældre, mostre og onkler vil genkende ønsket om, at det lille barn, der netop er døbt må få lov at vokse op i troen på Jesus. Men hvordan følger man ønsket op helt konkret? Det hjælper Børnenes Dåbsklub med.

Klubben har i mange år hjulpet med at fortælle dåbsbarnet om troen på Jesus. Børnenes Dåbsklub er et abonnement, hvor giveren hvert år forærer dåbsbarnet forskellige dåbspakker.t. Pakkerne består fortrinsvis af bøger.

Forlagsgruppen Lohse har netop lanceret to nye abonnementsordninger, så giveren fremover kan vælge mellem tre abonnementer: Dåbspakke A, Dåbspakke B og Dåbspakke C Ekstra.

I de to nye abonnementsordninger – A og B – får barnet kun én pakke om året: på dåbsdagen.

»Flere givere har ønsket, at de kunne give forskellige dåbspakker til søskende. Det imødekommer vi med de nye abonnementsordninger,« fortæller forlagschef Holger Skovenborg.

Det glæder blandt andet Dorte Møller Hansen fra Stenstrup, der bruger de nye valgmuligheder. »Vi har i flere år foræret det samme abonnement til vores to børnebørn. Nu kan vi forære dem to forskellige abonnementer, så de ikke længere får de samme bøger.«

Fælles for giverne er der et ønske om at give det bedste videre til næste generation. »Jeg håber, at vi med dåbsklubben kan være med til at sætte spor i børnenes hjerter mange år frem, så dåben bliver en gave, de vil værdsætte højt resten af livet,« slutter Holger Skovenborg.

daabsklub.dk kan man læse mere om de tre forskellige abonnementer, indholdet i pakkerne og de
forskellige rabatter.

FAKTA OM BØRNENES DÅBSKLUB

I Børnenes Dåbsklub kan giveren vælge mellem tre forskellige abonnementer:

  • Dåbspakke A og Dåbspakke B
    Dåbsbarnet får én pakke Dåbspakke A og Dåbspakke B om året på dåbsdagen. Giveren sparer 30% på indholdet. Indholdet er forskelligt i de to dåbspakker.
  • Dåbspakke C
    Ekstra: Dåbsbarnet får to pakker om året. Giveren sparer 35% på indholdet

Skriv en kommentar

Tag med på konference for valg- og frimenigheder.  Lørdag 17. juni i Børkop. Skarp på tiden - tæt på virkeligheden!

Verified by MonsterInsights