ELN søger menigheds-inspirator

Den nye menighedsinspirator får som sit primære arbejdsområde at udvikle M-netværket

ELN søger ny menighedsinspirator til en 50 % ansættelse pr. 1. august 2015.

Den nye medarbejder vil afløse den nuværende menighedsinspirator Gitte Thomsen, Strandby, der har fået et fuldtidsjob som pædagogisk udviklings-konsulent i Brønderslev Kommunes skoleafdeling. Gitte fortsætter frem til 1. august og styregruppen for M-netværket glæder sig over det gode og store arbejde hun har udført i det år hun har været ansat.

Menighedsnetværkets vision er at være et netværk af menigheder, som ud fra et fælles teologisk grundsyn – i respekt for hinandens forskelligheder – vil opmuntre og inspirere hinanden til at være levende og missionerende menigheder.

29 menigheder

ELN blev stiftet for 9 år siden og er i stadig i en spændende udvikling. Siden starten af M-netværket i sommeren 2012 har 29 menigheder tilsluttet sig M-netværket – og en del overvejer at være med. I de kommende år satses der på at få endnu flere menigheder og ledergrupper fra blandt andet folkekirken med. I opstartsfasen har det primært været valg- og frimenigheder, der tilsluttede sig M-netværket, men der er nu kommet betydeligt flere sognemenigheder med, så godt 25 % er sognemenigheder. Det er et stærkt udtryk for det fællesskab mellem forskellige menighedsformer, som M-netværket er med til at skabe.

Spændende arbejdsopgaver

Den nye menighedsinspirator får som sit primære arbejdsområde at udvikle M-netværket, så de nuværende menigheder får mest muligt ud af de samarbejdsrelationer og inspiration, som det giver at være med i netværket. Samtidig vil der være en del opsøgende arbejde i forhold til at opmuntre etablerede menigheder til at blive en del af M-netværket. Der vil også være fokus på kommunikation og koordinering af aktiviteter i M-netværket.

Der søges en person, der brænder for ELNs sag og er visionær, innovativ og udviklingsorienteret. Samtidig skal det gerne være en dygtig organisator, der kan vejlede og sparre andre ledere.

Ansøgningsfrist er d. 26. maj

Se stillingsopslag her

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kursus for frivillige ledere. Fokus på åndelig og praktisk ledelse. For dig! Forår 2024

Verified by MonsterInsights