ELN søger frivillig So-Me redaktør

ELN er optaget af fremtidens kirke og søger derfor en ung m/k, til at få ELNs røst og aktiviteter løftet frem,særligt på de sociale medier

Evangelisk Luthersk Netværk er optaget af at samle, udruste og inspirere menigheder og enkeltpersoner til at bringe evangeliet til hele Danmark.Som hjælp til at virkeliggøre den vision søger ELN en ung m/k, som vil få til opgave at få ELNs røst og aktiviteter løftet frem,særligt på de sociale medier. Se stillingsopslag her.

ELN arbejder for fremtidens kirke, nemlig for at der også i fremtiden vil være en kirke i Danmark, som holder fast ved klassisk bibelsk kristendom og som tør stå ved det i et stadig mere sekulariseret samfund. Derfor er det meget relevant at satse målrettet på at lytte til og tale de de udfordringer, som unge på en særlig måde oplever ved at være kirke og menighed.

Brug for de unges perspektiv

Landssekretær Brian Christensen, siger om den nye stilling:” ELN er et netværk som har ca. 1800 medlemmer; hvor 32 menigheder er forbundet med hinanden i Menighedsnetværket og mange frivillige er engageret på forskellig vis. Der sker så meget rundt i landet i kirker og menigheder og der er brug for at få de gode historier fortalt. Men vi har også brug for at blive udfordret og inspireret – ikke mindst af de unges perspektiv på at være kristen i dag. Vil vil gerne, at den nye SoMe redaktør kommer til at producere 3-4 opslag pr. uge til ELNs Facebookside med fx små videoer, infografik, spørgeundersøgelser og lign og desuden følge kirkelige medier med henblik på at dele relevante opslag på ELNs Facebookside.

Det er en ulønnet stilling, men det vil give god mulighed for erfaring med sociale medier, og arbejdet tilrettelægges selvstændigt i samarbejde med PR-udvalg og landssekretær. Man bliver også en del af ELNs standteam ved arrangementer for unge, hvor der bliver mulighed for at udfordre andre unge på, hvad det vil sige at være kirke i dag.”

Ansøgningsfrist er d. 22. juni 2017 og ansøgning sendes til Brian Christensen, mail: landssekretaer@luthersk-netvaerk.dk

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Kursus for frivillige ledere. Fokus på åndelig og praktisk ledelse. For dig! Forår 2024

Verified by MonsterInsights