ELN har ansat menigheds-inspirator

Siden ELN for knap to år siden oprettede et menighedsnetværk (M-netværket) har ELN oplevet en rivende udvikling, så der i dag er 26 menigheder i M-netværket

Evangelisk Luthersk Netværk (ELN) har pr. 1. april ansat Gitte Møller Thomsen i en 25% stilling som menighedsinspirator. Gitte Møller Thomsen er 39 år og bor i Strandby med sin mand og tre drenge. Hun kommer i Indre Mission og er desuden medlem af Vendsyssel Frimenighed, hvor hun koordinerer og medvirker i rytmisk band.

Gittes primære arbejdsområde er at udvikle M-netværket, så de nuværende menigheder får mest muligt ud af de samarbejdsrelationer og inspiration, som det giver at være med i netværket. Samtidig vil der være en del opsøgende arbejde i forhold til at opmuntre etablerede menigheder til at blive en del af M-netværket.

Menighedsnetværkets vision er at være et netværk af menigheder, som ud fra et fælles teologisk grundsyn – i respekt for hinandens forskelligheder – vil opmuntre og inspirere hinanden til at være levende og missionerende menigheder. I opstartsfasen har det primært været valg- og frimenigheder, der tilsluttede sig M-netværket, men der er nu kommet betydeligt flere sognemenigheder med. Det er et stærkt udtryk for det fællesskab mellem forskellige menighedsformer, som M-netværket er med til at skabe.

 Ressourceperson for menighederne

Tidligere har Gitte Møller Thomsen arbejdet som efter- og folkeskolelærer og fungeret som koordinator og ressourceperson. Igennem de sidste fem år har hun studeret ledelse og pædagogisk psykologi og arbejder samtidig som supervisor på to folkeskoler. Til sommer bliver Gitte cand. mag. i læring og forandringsprocesser ved Aalborg Universitet og slutter med et spciale om ”den professionelle samtale”.

Gitte Møller Thomsen vil dermed være en stærk ressourceperson for menighederne i M-netværket, som kan være med til at yde sparring og inspirere ledelserne i deres arbejde.
Kurt Dalsgaard, formand for styregruppen for M-netværket udtaler:

“Vi glæder os meget over den positive udvikling i ELN, der har gjort det økonomisk muligt at ansætte en menighedsinspirator. Vi har store forventninger til at få styrket den interne kommunikation og inspiration i M-netværket og gøre det endnu mere attraktivt for andre menigheder at være med i M-netværket.”

De 26 menigheder i M-netværket kan ses her.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights