Efteruddannelse i trosforsvar

Bliv meget klogere på apologetik på MF i efteråret. Underviserne er blandt andre Stefan Gustavsson og Kurt Christensen.

Menighedsfakultetets akademiske overbygningsprogram i kirke og teologi vil i efteråret fokusere på kristent trosforsvar (apologetik).

Undervisere er Kurt Christensen, Stefan Gustavsson og en række af Menighedsfakultetets lærere.

Kristendommen udfordres aktuelt fra mange sider. Dette rummer implicit et kald til kristent trosforsvar. Undervisningsforløbet vil på den baggrund både beskæftige sig med, om man kan og bør drive apologetik, og søge at dokumentere, at den kristne tro på en række centrale punkter hviler på et solidt grundlag.

Undervisningen på efteruddannelsen er på masterniveau, og der er mulighed for at afslutte forløbet med en eksamen i form af en akademisk opgave, som bedømmes med ekstern censur.

Menighedsfakultetet skriver i deres kursusprogram, at “Kirken har brug for reflekterende praktikere, der besidder viden, dybde og holdning. Derfor tilbyder vi et akademisk overbygningsprogram i kirke og teologi for dig, der er præst, kristendomsunderviser, ansat i en kirkelig organisation, diakon, kirke- og kulturmedarbejder eller på anden vis formidler kristen tro og teologi i kirke, samfund og skole.”

Se mere på hjemmesiden: Efteruddannelse

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights