Den er go’ nok: Tag på pilgrimsrejse i påsken!

Tag dig tid til at slå følge med Flemming Baatz Kristensen På pilgrimsrejse i kirkeåret.

Andet bind af På Pilgrimsrejse i Kirkeåret af Flemming Baatz Kristensen er netop udkommet. Og den stille uge – i år måske den ekstra stille uge – er en god anledning til at begynde rejsen i kirkeårets landskab.

Flemming Baatz Kristensen er sognepræst i Sct. Pauls Kirke i Aarhus, og i bøgerne gennemgår han de bibeltekster, som bliver læst op ved gudstjenesterne i folkekirken om søndagen. Bibelteksterne følger en helt fast rytme bl.a. med de tre store højtider, jul, påske og pinse.

I efteråret udkom første bind af ”På pilgrimsrejse i kirkeåret”, som dækker tiden fra første søndag i advent til langfredag.

”Dengang havde ingen af os drømt om, at vi et halvt år efter kom i en situation, hvor vi ikke kunne komme til gudstjeneste,” fortæller han.

”Det er jo fantastisk at opleve den kreativitet, der er opstået, fordi vi ikke kan fejre gudstjeneste sammen,” siger Flemming Baatz Kristensen og tilføjer: ”Ikke mindst i denne coronatid kan de to kirkeårsbøger være både et godt supplement og en hjælp for dem, som ikke er så vant med at bruge de digitale medier.”

Gode anbefalinger

Bøgerne er blevet meget vel modtaget, og på andet binds bagside kan man læse fine anbefalinger af bøgerne:

”Det er en stor og omfattende opgave at gå på pilgrimsrejse i kirkeåret. Det er en rejse, som rummer et utal af muligheder, men sognepræst Flemming Baatz Kristensen forstår at føre sin læser de rette steder hen. Han er en dygtig guide, som har overblik over sit stof, og han formidler det vidende, veloplagt og engageret. Ligesom i bind I er der i dette bind II masser af inspiration at hente for både præster og lægfolk.”

Steen Skovsgaard, biskop emer. og phd-studerende, Brabrand.

»At være på pilgrimsrejse kræver ikke vandrestøvler og Camino-stier, bare en god lænestol, et krus te og så »På pilgrimsrejse i kirkeåret«. Man sidder stille, men er alligevel på vandring med Gud i hans forunderlige frelseshistorie. Bogen er en skøn blanding af fakta, sjælesorg, lovprisning, prædiken, inspiration til gudstjeneste, højtider, diakoni og mission og meget mere.«

Birthe Nyrup Dahl, sygeplejerske, Lem St.

På pilgrimsrejse med rabat

Forlagsgruppen Lohse har netop nu et påsketilbud på lohse.dk, hvor du kan få 20 procent i rabat på alle bøger til og med Palmesøndag (dog ikke Bibler). Det betyder også, at du kan spare 60 kr. på både bind I og II af ”På pilgrimsrejse i kirkeåret” og få hver bog til 239,95 kr.

Køber du begge bøger, sparer du også portoen.

Flemming Baatz Kristensen: På pilgrimsrejse i kirkeåret I. Fra første søndag i advent til langfredag +
På pilgrimsrejse i kirkeåret II. Fra påskedag til sidste søndag i kirkeåret.

Udgivet på Forlagsgruppen Lohse. 299,99 kr. pr. bind.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights