Corona flytter konference til juni

På grund af corona-situationen er inspirationskonferencen for frimenigheder Fri, frimodig og på vej flyttet fra lørdag den 27. februar til lørdag den 19. juni 2021. Stedet er stadig Børkop Højskole.

Det er muligt, at der vil komme mindre ændringer i selve programmet, men det oplyser vi, når alle aftaler med de medvirkende er på plads.

”Det er brandærgerligt, at coronaen har denne konsekvens, men vi ønsker, at vi får det fulde udbytte af at kunne ses og netværke fysisk, og derfor flytter vi konferencen i stedet for at arbejde på et online alternativ. Vi ser meget frem til, at vi kan mødes. Vi trænger til at dele det bedste, være sammen om Kristus og hverdagen i frimenighederne,” siger Birger Reuss Schmidt, vicegeneralsekretær i Luthersk Mission og medlem af arrangørgruppen.

Se program med mere her: Fri, frimodig – og på vej

Frimenighedskonferencen er netop en dag, hvor det er i fokus, at vi først og fremmest er frie og frimodige, fordi Kristus har frikøbt os. Dernæst er fokus på frimenighedernes særlige situation, så vi kan dele visioner, erfaringer og lavpraktiske udfordringer. Gennem en lang række workshops tager vi bl.a. fat på at være menigheder i mission, det gode lederskab, at være nærværende i en udfordrende tid og på at have en styrke i at være flere. Alt sammen lige til at tage med hjem og omsætte i din menighed.

Konferencen er arrangeret af Evangelisk Luthersk Netværk, Luthersk Mission og Indre Mission.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights