BOOTCAMP om discipelskab

Netværk for Missionale Menigheder inviterer til et døgns intensiv opmuntring og udfordring i discipelskab i København den 4. – 5. marts 2016

Netværk for missionale menigheder (NMM) ledes af københavnerkirken og har siden 2008 inviteret menigheder ind i et fællesskab om i praksis at have evangeliet og Jesus i centrum for alt, hvad der foregår og derfor leve i aktiv mission. Visionen for NMM er at “evangeliet ikke bare er en indgangsdør til det at være kirke, men er selve kernen og drivkraften i alt, hvad vi er og gør. Vi drømmer om og arbejder for at sådanne menigheder må opstå og vokse og selv plante nye menigheder overalt i Danmark.”

Spændende program for Bootcamp

Den kommende bootcamp er et døgns intens opmuntring og udfordring i discipelskab, hverdagsliv og mission. Konferencen er tænkt som en hjælp til alle i menigheden, der gerne vil lade sig inspirere til, hvordan det kan se ud, når Jesus sender os ud i hverdagen som kirke og som fællesskab.
Hvor skal vi begynde og ende?
Hvordan undgå at det bliver tung byrde eller et nødvendigt onde?
Ligger der velsignelser forude?
Hvordan bliver evangeliet drivkraften?
Det er bare nogle af de spørgsmål, som man vil tage fat på.

Erfarne undervisere

Udover Manuel Vigilius, Hillerød, som er en erfaren kommunikator og med i ledelsen af Netværk for Missionale Menigheder, får vi besøg af Todd Morr, Tacoma, og Trip Forgeng, Los Angeles, som er erfarne folk fra kirke-netværket SOMA. Disse tre ledere har igennem en årrække arbejdet med og inspireret til, hvad det i praksis vil sige at være et fællesskab, som er forandret af evangeliet og sendt på mission”.

Håber på god deltagelse

Anette Klausholm Bækgaard, menighedsinspirator i ELN siger:” Vi bringer med glæde invitationen videre fra NMM (Netværk for Missionale Menigheder). Giv invitationen til alle interesserede i jeres menighed. Vi vil opfordre til, at man samler en flok fra menigheden og tager af sted sammen. Det er lettere at omsætte det, man har hørt og taget til hjertet, hvis flere har hørt det samme.”

NMM er ikke kun er et netværk for etablerede menigheder, men også et fællesskab, opmuntring og hjælp for ganske små enheder (få personer/familier), som Gud kalder til at være et lokalt levende, missionalt fællesskab.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

ELN søger ny landsleder. Måske noget for dig, der er netværker, organisator og kommunikator..?

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights