Bliv bedre udrustet til sjælesorg

Agape holder inspirationsdag med kapaciteten Leif Gunnar Engedal. Det foregår i Aarhus den 9. november.

Der bliver mulighed for at dygtiggøre sig inden for sjælesorg, når Agape den 9. november holder inspirationsdag i Aarhus med foredrag af Leif Gunnar Engedal, der er professor i sjælesorg og religionspsykologi.

”Sjælesorg er noget, alle kristne kan udøve, samtidig med at det også kræver særlig viden og særlige kompetencer,” siger Annette Bech Vad, der er landsleder i Agape.

Hun har gennem foreningens arbejde oplevet en stigende efterspørgsel fra mennesker, der ønsker at udvikle deres viden og kompetencer inden for sjælesorg.

”De er meget interesseret i at dygtiggøre sig, fordi de bliver brugt meget ude i menighederne, men de oplever også, at de nogle gange kommer til kort, fordi det er komplekse problemstillinger, mennesker står i,” siger Annette Bech Vad.

Derfor er der behov for at udruste mennesker i sjælesorg, og til inspirationsdagen den 9. november har Agape inviteret en af dem, der ved mest om dette emne; Leif Gunnar Engedal, der er professor i sjælesorg og religionspsykologi på MF i Oslo.

Kobler viden og konkret praksis
Ifølge det norske ”Institutt for Sjelesorg – Modum bad” er Leif Gunnar Engedal den person, der har haft den største betydning for norsk sjælesorg gennem de seneste 30 år, og derfor er der også store forventninger til hans foredrag.

”Han er en fantastisk formidler, som både formår at forklare komplekse problemstillinger og udfordringer i sjælesorgen, og samtidig kobler han det til den konkrete praksis og handling,” siger Annette Bech Vad, der selv er i gang med en pastoral klinisk sjælesorgsuddannelse på Modum Bad i Norge og her nyder glæde af Leif Gunnar Engedals undervisning.

Det er en gælde, hun gerne deler med andre, og hun håber, at mange har lyst til at deltage i inspirationsdagen og blive udrustet i sjælesorg.

Alle er velkomne til Agapes inspirationsdag den 9. november. Leif Gunnar Engedal holder foredrag kl. 11 og kl. 16, og om eftermiddagen er der seminarer om forskellige andre emner. Se mere på www.agape.dk.   

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights