Bjærre er ny præst i Bramming Frimenighed

Bramming Frimenighed har netop ansat Hans Erik Bjærre som præst i en 50 procents stilling fra den 1. januar 2023. Og både præst og menighed glæder sig til samarbejdet.

Med Hans Erik Bjærre får Bramming Frimenighed en præst med interesse og hjerte for både kirke, teologi og samfund.

Den nye præst har en bachelor i teologi fra Menighedsfakultetet, og inden han gik teologiens vej, tog han en kandidat i statskundskab.

“Tanken om at læse teologi har ligget og spiret længe, men jeg har skubbet den lidt væk, fordi jeg også har haft den her interesse for politik og samfund. Men løbende blev det stærkere, at jeg skulle gå efter teologi – og at jeg skulle være præst. Jeg afsluttede dog statskundskab, for det ligger nok i min opdragelse at gøre tingene færdige,” siger Hans Erik Bjærre.

Han fortæller også, at da opslaget fra Bramming kom, blev han fanget af det med det samme:

“Det var fedt, at de skrev, at de brænder for, at mennesker skal komme til Kristus og vokse i tro på ham. Menigheden lægger også vægt på en klassisk gudstjeneste, og det passer mig rigtig godt. Ovenikøbet var det en mulighed at være studerende. Så efter mange samtaler med min kone Maja, efter bøn og eftertanke, søgte jeg jobbet.”

Lige nu bliver familien i Aarhus af praktiske årsager, men det ligger i planerne, at de vil rykke til Bramming, når det kan passe med job og børn.

Hans Erik Bjærre er 32 år og gift med Maja. Parret har to små børn. I Aarhus harHans Erik Bjærre været tilknyttet Sct. Pauls kirke. Her har han i studietiden lagt kræfter i det frivillige arbejde, bl.a. med unge mennesker, og han har været en del af menighedsrådet. Han har også været i praktik som præst samme sted.

Der er indsættelse af Hans Erik Bjærre i Bramming Frimenighed i begyndelsen af det nye år.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights