Kirke i børnehøjde

Her følger nogle glimt af gode oplevelser af, hvordan man gør mødet med kirken til en god oplevelse rundt om i Danmark

Jóannis Fonsdal, sognepræst ved Emdrup Kirke

“3. søndag i advent var der familiegudstjeneste og julefest i Emdrup Kirke, hvor vi satte fokus på temaet ”På vej”. Med mange forskellige vejskilte og en vej op ad kirkegulvet hørte vi om at Johannes Døberen skulle bane vej for Jesus, men at vi også er på vores livsvej med himlen som mål. På vores livsvej skal vi så følge vejskiltede fra Guds ord – mens vi husker, at han er med os.”

 

 

 

Søren Christensen, sognepræst i Hvam sogn

“I slutningen af oktober var jeg inviteret til at holde gudstjeneste sammen med 0. og 1. klasse i Møldrup. De har udeklasse nogle gange om ugen og skulle have om kristendom og kirke. Pædagogerne og lærerne mente, at den bedste måde at gøre det på, var at lade børnene bygge en kirke (markere omridset med granrafter, lave kirkebænke af brændestykker, lave alter og prædikestol og døbefont) og så spurgte de, om jeg ville komme og holde gudstjeneste sammen med dem.

Vi holdt en gudstjeneste med forklaringer, vi havde nadver og vi gennemgik dåben med et par dukker, som de selv bar og var faddere for, og de havde selv fundet på navnene.”

 Michael Lerche Nygaard, sognepræst i Kristkirken i Kolding

” Kig ind på vores hjemmeside www.kristkirken.dk. Her kan man opleve Kristkirkens juniorkor give prøver fra den nye JuleCD “Julestjernen”, som netop er gået i handelen. Mød korets leder, organist Mirjam Lumholdt, og nogle af børnene fra koret. Hør om julefejringen i Kristkirken sogn og jeg løfter også lidt af sløret for, hvad der skal ske ved min julegudstjeneste i år.”

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights