Ny lederuddannelse forankret i kristent livssyn

Menighedsfakultetet i Aarhus udbyder til efteråret 2022 sammen med firmaet MentalTouch en efteruddannelse i ledelse.

Den nye lederuddannelsen henvender sig især til ledere inden for kristelige organisationer, menigheder, skoler, diakonalt arbejde eller lignende. Men uddannelsen er også relevant for dem, der overvejer en ledelseskarriere.

Uddannelse med kristent værdigrundlag

Uddannelsen sigter på, at kursisterne lærer grundprincipperne inden for ledelse og udruste dem til personligt lederskab. Uddannelsen og undervisningen er forankret i et kristent menneskesyn.

Personlig ledelsesudvikling

I uddannelsen for den enkelte leder støtte til sin ledelsesfunktion ved at tage afsæt i personlige ledelseskompetencer og udvikling. Samtidig fokuserer uddannelsen på, hvordan den enkeltes ledelse har indvirkning på den organisation, hvor lederen arbejder.

Efter gennemført uddannelsen, har deltagerne både opnået viden inden for de grundlæggende principper og begreber i ledelse, fået indsigt i egen ledelse ligesom den enkelte vil have fået udarbejdet en udviklingsplan.

De primære underviserer er fakultetsleder på MF Thomas Bjerg Mikkelsen, konsulent Kresten Reuss Kragh-Schmidt og konsulent Kirsten Metha-Marie Trans, begge fra MentalTouch. Desuden bidrager en række af MF’s øvrige undervisere.

Se uddybende program HER

Uddanelsen finder sted på Menighedsfakultet i Aarhus seks hverdage i september og oktober 2022.
Kurset koster 12.000 kr.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights