Servicetjek for menighedsråd og bestyrelser

Invester to timer i en guidet samtale om ledelsesform og samspil. Bestil et servicetjek hos menighedsinspirator Anette Klausholm Bækgaard.

Et servicetjek er primært en guidet samtale af et par timers varighed, hvor Anette Klausholm Bækgaard stiller spørgsmål, som kan kvalificere samtalen om arbejdet.

Se Anettes præsentation i videoen:

Få mere info om Servicetjek 2.0 og læs om erfaringer i Servicetjek bliver skræddersyet

Pris: Et servicetjek er gratis for medlemmer af ELN’s Menighedsnetværk, men vi siger tak for et tilskud til kørsel eller en gave til ELN. For andre menighedsråd og bestyrelser er prisen 2.695 kr. + kørsel.

Kontakt gerne Anette Klausholm Bækgaard for mere info: Mail: menighedsinspirator@luthersk-netvaerk.dk  –  Mobil: 27 11 21 91

Ressourcer til din menighed

Ud over et servicetjek 2.0 tilbyder Anette Klausholm Bækgaard også oplæg, workshops og facilitering af processer. Det kan f.eks. handle om:

  • Fokus på det gode arbejdsmiljø, herunder forebyggelse stress
  • Arbejdsglæde i bestyrelse/menighedsråd
  • Ledelse af frivillige

Der er mange muligheder og mange vinkler alt efter det lokale behov. Nogle emner at kombinere i forlængelse af et servicetjek, andre temaer vil være oplagte til en selvstændig workshop eller én til én samtale.

Hent mere info i faktaarket Ressourcer til din menighed

OBS på stress: Anette tilbyder også afklarende samtaler med den, der selv er i risiko for stress eller den, der er tæt på en medarbejder eller frivillig i risiko for stress. Det koster blot en telefonsamtale.

Udruste til ledelse

Hent bogen At lede mennesker – om kristent lederskab som word-dokument. Bogen er skrevet af Henrik Nymann Eriksen og Sven H. Madsen. Den bliver ikke længere udgivet og er gjort tilgængelig for alle med denne word-udgave.

Bogen er blandt andet blevet brugt  i forbindelse med Kursus for præster og ledelser – om glæde, motivation og slidstærkt samarbejde, hvor også Sven H. Madsen var underviser. 

Verified by MonsterInsights