Gå til indhold
Frederik Berggren Smidt rejser til Peru

Frederik Berggren Smidt rejser til Peru

Sognepræst og medlem af ELN's landsledelse bliver sammen med sin hustru, Lise, udsendt til Peru for at arbejde i den lutherske kirke der.

Sognepræst i Fredens og Nazaret Kirker Frederik Berggren, der i en årrække har siddet i ELN’s landsledelse er sammen med sin hustru Lise blevet antaget som missionærer af Luthersk Mission og skal efter planen udsendes til Aequipa i Peru i oktober.
Efter endt spanskundervisning skal Lise arbejde som ægteskabskonsulent for den lutherske kirke, mens Frederik skal være med til at uddanne nye præster til kirken og også medvirke i familiearbejdet.
Foruden sit arbejde i Fredens og Nazaret er Frederik Berggren Smidt også tilknyttet som præst i Vestsjællands Valgmenighed.

Tak for forbøn

Beslutningen om at rejse ud har naturligvis krævet grundige overvejelser – og en rejse.
“I februar var vi på en undersøgelserejse, hvor vi fik et godt indblik i den virkelighed, der venter derude. Vi kommer sikkert til at savne både familieliv og menighedsliv i Danmark, men ser også frem til at dele tro og liv med vores søskende i det sydlige Peru. Vi vil være meget taknemmelige for forbøn fra vores venner i Evangelisk-Luthersk Netværk!” siger Frederik Berggren Smidt.