ELN søger frivillig projektkoordinator. Måske dig eller én du kender?

ELN søger frivillig projektkoordinator. Måske dig eller én du kender?

ELN vil gerne gøre en indsats for kristne, som lever uden et tilstrækkeligt menighedsliv. Derfor søger vi en projektkoordinator, som kan se muligheder og sætte initiativer i gang.

Dorte Leergaard,  

Vi vil i ELN være en hjælp for kristne, som lever uden et stærkt og tilstrækkeligt menighedsliv. Det kan være kristne, som bor i dele af Danmark, hvor der kun er meget få troende og langt mellem fællesskaberne, og det kan være kristne, som hører til i en sognekirke, men alligevel savner bibelundervisning og mulighed for bønsfællesskab.

En vigtig del af opgaven er at finde ud af, hvor behovene er, og hvor vi kan yde noget, andre ikke gør. Vi vil ikke konkurrere med eksisterende arbejde, men hvor det er muligt, vil vi meget gerne i god dialog med lokale kristne og andre aktører, så vi evt. kan samarbejde om dage med bibelundervisning eller lignende.

Vi vil hjælpe kristne uden tilstrækkeligt menighedsliv på følgende måder

Som leder for dette projekt søger vi en frivillig projektkoordinator.

Arbejdsopgaver

Kvalifikationer

Vi kan tilbyde

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte landsleder Dorte Sig Leergaard, tlf. 23 60 22 38 eller medlem af ELN’s landsledelse Henrik Nymann Eriksen, tlf. 30 48 73 78

Ansøgning sendes til  landsleder@luthersk-netvaerk.dk

Hent stillingsopslaget som pdf her ELN søger frivilig projektkoordinator

URL: https://luthersk-netvaerk.dk/eln-soeger-frivillig-projektkoordinator/