Retten til død eller liv…

I Danmark har vi netop fået en ny alliance, Alliancen for fri abort. Den består af 24 politiske, ideologiske og lægefaglige organisationer.

Kan man gå ud fra, at alle alliancens medlemmer anser ufødte menneskefostre som kandidater til næste generation af mennesker? Og at de dermed også påtager sig det ansvar at beskytte disse fostre?

Hvis vi, der lever nu, ikke tager os af den næste generation af mennesker, når de bliver til som fostre, hvordan kan vi så i f.eks. klimaspørgsmålet henvise til vores ansvar for de kommende generationer, som endnu ikke er blevet til?

Hvad er meningen med, at der – med god grund! – arbejdes på at gøre jorden til et godt sted at være, mens man samtidig tager livet af tusinder og atter tusinder af levedygtige fostre, som kunne udgøre en værdifuld del af kommende generationer?

Jeg er meget enig med de mange, som gør en indsats for, at vi lærer at passe bedre på skaberværket. Den indsats bør logisk, menneskeligt og åndeligt set indeholde retten til livet for de ufødte.

Skal vi passe på hinanden og på kloden, må vi passe særligt godt på de allerskrøbeligste skabninger, de ufødte mennesker.

En kommentar til “Retten til død eller liv…”

  1. Netop – derfor står Danmark i den ulykkelige situation, at mangle arbejdskraft. Det værste er de fostre, som har mistet livet.

    Svar

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Sognekirkekonference 24. maj i Kolding. Fokus på håb. For alle med hjerte for folkekirkens muligheder!

Verified by MonsterInsights