Andre skriver

Artiklernes indhold er alene udtryk for forfatterens holdning og er derfor ikke nødvendigvis udtryk for ELN’s synspunkter.

Koranafbrændinger er et opråb til kirken

Det er aldrig kristnes opgave hverken at elske koranen eller sætte ild til den. Frem for at sætte bøger i brand er opgaven at sætte hjerter i brand, så de flammer af tro, håb og kærlighed, skriver formand for Kirkelig Samling om Bibel og Bekendelse Kristian S. Larsen på kirke.dk den 23. august.

Læs mere: kirke.dk

Koranafbrænding er en ytring

”En koranafbrænding er en ytring – og vi skal ikke indskrænke ytringsfriheden yderligere,” siger formanden og næstformand for Foreningen Åndsfrihed i en i en pressemeddelelse den 8. augsust. De to argumenterer for, at vi alle må finde os i, at ytringer indimellem går vores grænser. Definerer vi, hvad vi ikke vil se og høre, holder friheden op med at være frihed.

Læs mere: aandsfrihed.dk

The Dark Side of the Rainbow

Hver dag i juni lægger den norske ressourceside MorFarBarn nyt stof ud om bagsiden af pride-agendaen. MorFarBarn skriver bl.a.: Projektet signalererførst og fremst, at vi ønsker at informere, give viden og indblik ukendte, ikke-kommunikerede, glemte og oversette sider ved Pride-agendaen – ikke mindst i en måned, hvor denne indsigt drukner i pride-farver og slagord.

Læs mere: morfarbarn.no

Den virkelige historie bag drag-fænomenet

Drag Queen Story Hour – hvor kunstnere i drag læser bøger for børn på biblioteker, skoler og boghandlere – er blevet en del af den kulturelle kampplads. Dansk Regnbueråd viser, hvilken bevidst identitetspolitisk strategi, der ligger bag. Det er ikke for børn. Læs Dansk Regnbueråds oversættelse af Christopher Rufo’s artikel i City Journal, 2022.

Læs mere: danskregnbueraad.dk

Fukuyama giver woke-kulturen tørt på

Francis Fukuyama slår et slag for liberalismen modsat “wokeness”i et interview med L’Express: ”[…] de identitetspolitiske bevægelser ophøjer medlemmer af bestemte grupperinger […] Ifølge dem skal staten ikke betragte os som individer, men som medlemmer af en af disse grupperinger, hvilket giver adgang til bestemte rettigheder. Det andet problem er intolerancen. […] Er man ikke woke, har man ikke længere taleret.” KD 14. marts.

Læs mere: eavis.k.dk
Verified by MonsterInsights