Andre skriver

Artiklernes indhold er alene udtryk for forfatterens holdning og er derfor ikke nødvendigvis udtryk for ELN’s synspunkter.

Den virkelige historie bag drag-fænomenet

Drag Queen Story Hour – hvor kunstnere i drag læser bøger for børn på biblioteker, skoler og boghandlere – er blevet en del af den kulturelle kampplads. Dansk Regnbueråd viser, hvilken bevidst identitetspolitisk strategi, der ligger bag. Det er ikke for børn. Læs Dansk Regnbueråds oversættelse af Christopher Rufo’s artikel i City Journal, 2022.

Læs mere: danskregnbueraad.dk

Fukuyama giver woke-kulturen tørt på

Francis Fukuyama slår et slag for liberalismen modsat “wokeness”i et interview med L’Express: ”[…] de identitetspolitiske bevægelser ophøjer medlemmer af bestemte grupperinger […] Ifølge dem skal staten ikke betragte os som individer, men som medlemmer af en af disse grupperinger, hvilket giver adgang til bestemte rettigheder. Det andet problem er intolerancen. […] Er man ikke woke, har man ikke længere taleret.” KD 14. marts.

Læs mere: eavis.k.dk

Kristendommen bliver udvandet

Når Dragen ikke kan forfølge de kristne, forsøger han at forføre dem… Derfor skal vi være på vagt overfor den nye vranglære, som trænger ind i de kristne kredse gennem New Age-inspirerede bøger, skriver cand.theol. og klosterleder Carsten Dalsgaard i Udfordringen den 6. januar.

Læs mere: udfordringen.dk

Flertal af danskere: Behold abortgrænsen

Et overvældende flertal af danskerne mener, at den danske abortgrænse skal blive på 12 uger. Kvinderne vil i højere grad end mændene beholde grænsen for den frie abort. Dermed er der tilsyneladende ikke opbakning til Venstres og Enhedslistens tanker om at diskutere en ændring af den danske abortgrænse. Det skriver altinget.dk den 9. september.

Læs mere: altinget.dk

Tag med på konference for valg- og frimenigheder.  Lørdag 17. juni i Børkop. Skarp på tiden - tæt på virkeligheden!