Ny formand for ELNs vejlederråd

Morten Rugager Kristensen brænder for lokale menigheder, der holder fast ved Bibelens autoritet og rækker Jesus til alle.

I 2024 sagde ELN farvel til Børge Haahr Andersen som pastoral vejleder – med tak for mange års trofast og frugtbar tjeneste.

Det er ikke lykkedes at finde en afløser for Børge til at beklæde posten som pastoral vejleder, men det betyder ikke at ELNs vejlederordning er stoppet. Langt fra! ELNs vejlederråd fortsætter ufortrødent arbejdet med at tilbyde den bedst mulige åndelige vejledning til både menigheder og præster.

For at føre dette vigtige arbejde videre har vejlederrådet nu konstitueret sig med en ny formand. Valget faldt på Morten Rugager Kristensen, der til dagligt er præst i Skjern Bykirke. Morten er gift med Lea og sammen har de tre børn.

Bibeltro menigheder har fremtiden for sig

Som formand for vejlederrådet bliver det Mortens opgave i samarbejde med landslederen at få vejlederrådets arbejde til at glide og at videreudvikle ELNs vejlederordning, sådan at ordningen kan blive endnu bedre, og flere menigheder og præster i fremtiden kan få glæde af den.

Morten er nemlig overbevist om, at lokale menigheder, der står fast på Bibelens autoritet, har fremtiden for sig: “Der bliver større og større behov for sogne-, valg- og frimenigheder, der ønsker at sprede glæden og friheden ved evangeliet! Kort sagt: Der er brug for flere bibeltro menigheder i Danmark!”, siger Morten og fortsætter: “Vi ønsker ikke at være menigheder, der lukker sig om sig selv, men ser os som sendt med de gode nyheder om Jesus til alle. Vi vil gerne invitere enhver, der brænder for den samme sag, med i netværket og til at blive medlem af én af de mange lokale menigheder i netværket!

Formidler kontakt

ELNs vejlederråd består lige nu af fem personer. Det er ikke vejlederrådet selv, der vejleder, men rådet formidler kontakten mellem menigheder, præster og deres potentielle vejledere, og sørger for, at aftalerne kommer i stand. Desuden arbejder vejlederådet løbende på at klæde vejlederne på til deres tjeneste.

I skrivende stund er der over 40 menigheder og præster, som er med i ELNs vejlederordning.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights