Lad os tale om tro

Nyt samtaleprojekt vil hjælpe danskerne til at tale om de vigtigste ting i livet.

“Mange af os danskere vil gerne tale om tro og andre af livets store spørgsmål. Men det er ofte svært at komme i gang. Hvem skal man snakke med og hvilke ord kan vi bruge?”. Dette spørgsmål ligger til grund for projektet “Lad os tale om tro”, som bliver skudt i gang her i september. I centrum for projektet er en række videoer, hvor kendte og ukendte danskere taler sammen om deres tro, og i slutningen af hver video er der en række spørgsmål, som kan lægge op til videre samtale.

Videoerne i “Lad os tale om tro” er ikke forkyndende og meningerne er mange, men hensigten med projektet er ikke at være evangeliserende med at nedbryde det tabu, som mange i Danmark oplever om det at tale om deres tro – eller mangel på samme.

Bag projektet står et brudt udvalg af kirkelige organisationer, bl.a. Kristeligt Forbund for Studerende, Bibelselskabet og den Katolske Kirke.

hjemmesiden og YouTube kan man finde samtalevideoerne, som nemt kan deles med venner eller bekendte og på den måde blive anledning til en snak om tro.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights