Når kirken løfter

Konferencen vil sætte fokus på, hvordan kirken kan være en ressource ind i børn og unges liv og være med til at løfte dem og deres trivsel.

Der er en stigende bekymring for børn og unges mentale sundhed. Stress, angst og depression er blevet mere udbredt blandt børn og unge, og mange har brug for ekstra støtte og ressourcer for at trives. Her kan kirken være en stærk medspiller. Dette er temaet for konferencen ‘Når kirken løfter’ d. 15. januar 2024 i Odense Bykirke.

I 2021 blev konferencen ‘Når kirken svigter’ afholdt. Her var der fokus på menneskers oplevelser med en kirke, som indimellem har svigtet sin opgave og har udøvet negativ social kontrol. Den nye konference vil følge op på udfordringen ved at sætte fokus på, hvordan kirken kan være en ressource ind i børn og unges liv og være med til at løfte dem og deres trivsel. Hvad kan vi i kirken gøre for at lade evangeliets fortælling komme til orde ind i børn og unges liv og skabe trivsel for dem, og hvordan kan kirken bidrage ind i samfundet i dag, så kirken ikke bliver en kirke, der svigter, men en kirke, der løfter?

På konferencen vil der være oplæg og inputs fra en bred vifte af dygtige fagfolk. Læs mere om de programmet, de medvirkende og tilmelding på naarkirken.dk.

Evangelisk Luthersk Netværk er medarrangør af ‘Når kirken løfter’.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights