Af hjertet tak til Dorte!

Jens Lomborg, formand for Evangelisk Luthersk Netværk, rækker denne tak til ELN’s afgåede landsleder Dorte Sig Leergaard.

Da vi i 2018 ansatte Dorte Sig Leergaard som landsleder, blev det hurtigt tydeligt for mange i baglandet, at med hende havde ELN fået en særdeles dygtig kommunikator på posten. Leg med ord kombineret med seriøsitet, tydelighed, lytten og teologisk tæft var – og er – noget af det, der kendetegner Dorte. Tak for de mange kreative vinkler, for en god portion vedholdenhed, og ikke mindst for at gå foran med ukuelig glæde over Bibelen, Kristus og kirken.

En af ELNs bloggere skrev forleden i en mail til Dorte: “Af hjertet TAK for forbilledlig ledelse, inspiration, opmuntring og konstruktivt med- og modspil.” Det kan næppe siges mere præcist.

Kort fortalt, så har det været en udsøgt fornøjelse at arbejde sammen med dig i landsledelsen, og vi – og her tillader jeg mig at tale på vegne af både kolleger, landsledelse og alle ELN’s medlemmer – ønsker dig Guds fred og velsignelse over fremtiden.

En kommentar til “Af hjertet tak til Dorte!”

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights