Kasper Bergholt bliver præst i Hedensted Valgmenighed

Hedensted Valgmenighed har ansat Kasper Bergholt som præst. Han begynder i en del af stillingen til august.

Kasper Bergholt er allerede godt kendt med menigheden, hvor han er medlem. Og netop mødet med menigheden satte tanker i gang.

“Det er faktisk ret nyt for mig at overveje at blive præst. Men jeg oplevede et dejligt fællesskab og begyndte at forestille mig det, og så lige pludselig var der en stilling ledig, som jeg blev nødt til at forholde mig til. Og på den måde er jeg vokset stille ind i det,” siger Kasper Bergholt.

Kasper Bergholt har skrevet flere bøger, Den salvede, Jordnær teologi og En anden historie, som rummer tanker og tyngde bag de mange sider.

Den nye præst er da også meget opmærksom på, at han som præst skal udfolde en anden side af teologien.

“Jeg er meget bevidst om, at prædikenen ikke skal være et foredrag. Jeg synes det er meget spændende – at gudstjenesten også er et møde mennesker, der har brug for noget andet et foredrag. Det har også drevet mig. Og det glæder jeg mig til,” siger Kasper Bergholt.

Kasper Bergholt skal efterfølge Hans Jørgen Hansen, der stopper efter efter fem et halvt år som menighedens præst. Først halvandet år som frivillig hjælpepræst og siden august 2020 som menighedens faste præst.

Kasper Bergholt mangler det allersidste, før han er cand.theol. og kan ordineres som præst. Efter planen vil det ske omkring nytår. Indtil da vil han begynde de opgaver i præstejobbet, som ikke kræver ordination.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights