Temaaften om bibelsk skabelse

Vil du deltage i en temaaften om bibelsk skabelse, så har du en god mulighed for det onsdag den 3. maj i Silkeborg.

Arbejdsgruppen Bibelsk Skabelse har eksisteret i ca. fem år og har bl.a. en hjemmeside med info og artikler. Nu står arbejdsgruppen også bag en aften med to foredrag og god mulighed for at tale med andre, som interesserer sig for bibelsk kreationisme.

Poul Arne Nyborg holder foredrag om “Forståelsen af 1. Mos. 1 og 2 i Det nye Testamente”, mens Karlo Brondbjerg bidrager med foredraget “Skaberværket vidner om og understøtter Bibelsens skabelsesforståelse.

Jón Poulsen er en af initiativtagerne til arbejdsgruppen. Og spørger man ham, hvorfor gruppen har taget initiativet med hjemmside og nu en åben temaaften, svarer han:

“Det, der har ført os sammen, er glæden over Guds ord og Guds skaberværk. Det er måske også en nervøsitet over, at nogle sætter spørgsmålstegn ved Bibelens historicitet også i bibeltro kredse. Vi i gruppen har et ortodokst bibelsyn, hvor vi lægger vægt på, at Bibelen er absolut sand, og at Bibelen er klar. Det vil vi gerne være med til, at man kan fastholde.

Forhåbentlig kan artikler og f.eks. en studieaften være med til at give nogle frimodighed til at fastholde den klassiske forståelse af, at Gud har skabt jorden og alt, hvad den rummer, på seks dage.”

Jón Poulsen fortæller, at gruppen mødes tre-fire gange årligt, men at det er første gang, man inviterer mere bredt til en studie- eller temaaften.

“Det er ikke en debataften, men mere en aften med oplæg og samtale, som udspringer af spørgsmålet om bibelsyn. Skabelsen er jo ofte det første, der bliver sat spørgsmålstegn ved,” siger Jón Poulsen.

Arbejdsgruppen bag Bibelsk Skabelse består af: Jón Poulsen, præst i Ølgod Valgmenighed; Leif G. Jensen, præst i Den Evangelisk-Lutherske Frikirke; Henri Alex Jensen, missionær i IM; Karsten Christensen, sognepræst i Harboøre og Engbjerg; Kim Madsen, BA i teologi; Michael Søndberg-Madsen og Klaus Dahl, præst i Aarhus Frimenighed.

Temaaftenen er onsdag den 3. maj kl. 19-21.30.

Stedet er Indre Missions hus Hjørnestenen, Amaliegade 6, Silkeborg.

Det koster 100 kr. at deltage, men der er 1/2 pris for studerende, og unge under 18 har gratis adgang.

En kommentar til “Temaaften om bibelsk skabelse”

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights