Pippert på påskelejr

Rebecca Manley Pippert besøger KFS’ Påskelejr med en ny bog i bagagen. Aftenmøder er åbne for alle – også dem der kunne tænke sig et gensyn med Pippert, forfatteren bag 80’er-hittet “Ud af saltbøssen”.

1.-5. april er der traditionsrig og fornyet KFS-påskelejr i Skanderborg. Temaet er ’Fundamentet’ og blandt hovedtalerneer bl.a. Rebecca M. Pippert, der er aktuel med en ny bog, Salt, om evangelisation.

Godt gensyn

Pippert taler mandag og tirsdag aften, og for nogle, der har erindring helt tilbage til 80’erne og 90’erne vil det været et godt gensyn. De, der ikke kender Pippert, kan se frem til at møde en international forfatter og foredragsholder, som gennem sit liv har beskæftiget sig med åndelig fornyelse og evangelisation. Særligt bogen ’Ud af Saltbøssen’ fra 1985 fik afgørende betydning for mange kristnes tro og inspirerede til frimodigt at dele evangeliet og læse i Bibelen med medstuderende.

Derfor er det også en stor glæde for KFS’ generalsekretær, Jakob Højlund, at Rebecca Pippert igen vil tage turen til Påskelejr, hvor hun sidst talte for ti år siden, for at dele sin viden og sine mange vidnesbyrd med en ny generation af KFS’ere:

”Rebecca Pippert har livslang erfaring med at læse i Bibelen med alle mulige mennesker, både kristne, søgende og ikke-troende fra alle mulige kulturer, og hun har set den ene efter den anden komme til tro på Jesus gennem Bibelen. Jeg glæder mig over, at KFS’erne kan få lov til at lære af det og blive inspireret af på årets Påskelejr!

Alle skal simpelthen have lov til at høre om Jesus, og det kan de bl.a. når vi læser i Bibelen sammen. Det fantastiske er, at den vandring også inkluderer os selv; vi bevæger os også hen til Jesus, hvor han og hans kærlighed får lov til at blive større!”

Alle er velkomne på Påskelejr

Påskelejr er tilrettelagt for studerende, men alle er meget velkomne til at deltage i lejrens aftenmøder. En aftenbillet i døren koster 90 kr. (60 kr. for medlemmer).

Program: Se paaskelejr.dk

Hvornår: 1.-5. april 2023

Hvor: Skanderborg-Odder Uddannelsescenter i Skanderborg

Tema: Fundament – Er der et ’Fundament’, vi kan stå og gå på?

Om Salt

Forfatter: Rebecca Manley Pippert

Forlag: Credo i samarbejde med Luthersk Mission og Evangelisk Alliance

Udgivelsesår: 2023

Læs mere: Salt

 

 

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights