Giv parforholdet god opmærksomhed

Gød parforholdet med gode vitaminer. LM og IM inviterer til online parkursus i efteråret 2022. Input er fælles – samtaler er private.

Indre Missions (IM) og Luthersk Missions (LM) familiearbejde er igen gået sammen om at invitere alle interesserede par til syv online kursusaftener på syv onsdage i ugerne 43 – 49 i efteråret 2022.

IMs landsleder for Familiearbejdet Brian Nielsen og LMs Familiekonsulent Kristian Andersen vil være værter alle 7 aftener. Materialet som vil blive brugt er udarbejdet af Alpha Danmark og bygger på kristne principper. Men alle, som gerne vil vokse tættere sammen som par, og som ønsker at ruste jeres parforhold til fremtiden, er meget velkomne til at deltage. Aftnerne vil bestå af velkomst og introduktion ved værterne, videooplæg på engelsk (som er tekstet på dansk), og individuelle parsamtaler hjemme i stuerne. Aftnerne veksler mellem oplæg og fire til fem små samtalesessioner.

Du kan læse mere om materialet og konceptet på www.parkursus.nu

Undervisningen er gratis, men alle deltagere skal købe kursushæftet som er på ca. 150 sider. Det kan bestilles som hæfte på www.mediacellen.dk og koster 340 kr. for 2 hæfter incl. forsendelse. I kan også få tilsendt materialet som en PDF-fil og printe den ud i to eksemplarer. Det koster 95 kr. Det er vigtigt at begge deltagere har et eksemplar, da der findes en del øvelser til hvert emne.

Der bliver ikke debat og samtale i det virtuelle rum. Samtalen er udelukkende hjemme i hver jeres stuer, så på den måde er det meget anonymt. Der kan dog stilles afklarende spørgsmål i chatten undervejs.

Hvornår: Følgende 7 onsdage i 2022: 26. oktober – 2. nov. – 9. nov. – 16. nov. – 23. nov. – 30. nov. – 7. dec.

Tidspunkt: kl. 20.00 – 22.00

“I skal ikke holde jer tilbage, hvis der er enkelte aftener, hvor I ikke kan deltage. Vi sende jer et link til videoerne til de aftener I er forhindret, så I kan få det hele med,” siger Kristian Andersen.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest mandag d. 10 oktober til Brian Nielsen: bkn@imh.dk – eller Kristian Andersen: ka@dlm.dk. Ved tilmelding skal I oplyse jeres navne og den emailadresse, som online-linket skal sendes til. I skal også skrive, at I bestiller kursushæftet ved Mediacellen.

Kristian Andersen håber mange – ligesom sidste år – har lyst til at være med på kurset:

“Jeg håber, vi ses til online til parkursus. Hvis man vil gøre noget godt for sit ægteskab, så tag med – og brug god tid på hinanden. Og del gerne budskabet – og bliv evt. følger på facebookgruppen ”parkursus online,” siger han.

 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights