Du skal gå sulten hjem fra ny konference

Konferencen ECHO sætter fokus på, at kristne bliver et ekko af Guds kærlighed og omsætter den til konkret handling.

“Hvis du er gammelsulten, når du kommer hjem, så er visionen for den nye konference ECHO lykkedes!”

Det siger konferencens projektleder Dyveke Nepper om den nye konference.

ECHO er arrangeret af  Indre Missions Ungdom (IMU) og Indre Mission (IM) og løber af stablen den 23.-25. september i Kolding.

Dyveke Nepper fortæller, at sulten og inspirationen skal komme fra et omfattende program med nøje udvalgte talere og forkyndere fra både ind- og udland. Det bliver omsat til seminarer, outreach og lovsang i lækre rammer og høj kvalitet – og der er nok af det!

“Vi tænker, at ECHO er for alle uanset alder, ægteskabelig status og stillingsbetegnelse. Brænder du for at vise helt konkret, hvad Guds kærlighed er, og mangler du inspiration til det, så er ECHO for dig!” siger hun.

Målgruppen for konferencen er altså både ledere, præster, unge, ældre og frivillige, som kan være sammen, netværke og inspirere hinanden.

ECHO for besøg af tre præster fra USA, nemlig Richard Webb, Matt Smallbone og Danny Housholder til hovedmøderne, som alle er præster fra USA.

Der er seminarer målrettet mod mennesker i en lederopgave, f.eks. om at få en sund frivillighedskultur, om hvad det kan betyde i ens åndelige og private liv at praktisere sabbat, eller hvordan vi kan være sunde fællesskaber for de mennesker, som har brændt sig på kirken.

Da flere af talerne kommer fra udlandet, vil en stor del af konferencen foregå på engelsk, men hovedmøderne vil blive oversat til dansk, hvis man har brug for det. Oversættelsen foregår direkte via en app, så der er ingen simultantolkning eller grund til ikke at sidde med dem, du følges med.

ECHO afholdes i Sydbank Arena i Kolding d. 23.-25. september 2022. Har man ikke mulighed for at deltage hele weekenden, er man meget velkommen til blot at deltage lørdag d. 24. september.

ELN har i år ikke nogen kirkefest den sidste lørdag i september, men henviser til konferencen ECHO og til konferencen Discipel 24-7 den efterfølgende weekend den 30. september til 2. oktober. Discipel 24-7 er arrangeret af Københavnerkirken, Nordvestkirken og LM. 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights