Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lindehøj Kirke: Sammen i smil og sorg. Tilbageblik v. Niels Jørn Fogh

24. august 2022 kl. 10:00 - 13:00

Sognepræst Niels Jørn Fogh ser i foredraget tilbage på 34 år som præst i Lindehøj Kirke. Kirke er vi sammen. Hvis præsterne skal stå for alt, vil der ske meget lidt kirkeligt arbejde i Lindehøj sogn. En af de helt centrale ting for Lindehøj er nemlig, at kirke er vi sammen. Denne grundtanke kommer til at præge foredraget.

Niels Jørn fortæller historien om, hvorfor han som jyde oplevede den glæde at lande i netop Herlev. Der kommer et par historier om de første år par i sognet, som ikke altid var lige lette. Nogle gange træder vi selv ved siden af. Andre gange gør andre livet svært for os. Hvordan kan vi være kirke sammen – også når det er svært og vi ikke er enige om alt?

Niels Jørn oplever, at et af de store privilegier som præst samme sted i mange år er muligheden for at følge mennesker og familier gennem flere år. Uden at bryde tavshedspligten rummer foredraget eksempler på, hvordan mødet med mennesker både nærer og tærer på frimodigheden.

I foredraget berøres også emner som: Hvordan er det at være præstefamilie? Hvordan er det at arbejde sammen med frivillige? Glæden ved at være på lejr sammen. Og meget mere.

Velkommen til at være med!

Detaljer

Dato:
24. august 2022
Tidspunkt:
10:00 - 13:00
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://www.lindehojkirke.dk/event/12729553

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights