Læs teologi – eller giv opfordringen videre!

Overvejer du at læse teologi – eller kender du én, du skal minde om at gå i gang med studiet? Så er det nu, du skal gribe chancen.

Måske overvejer du stadig om teologi er et studium for dig? Hvis det er tilfældet, kan du stadig nå at tilmelde dig to teologiske studier på Dansk Bibel-Institut, DBI.

“Vi har plads til flere studerende, og selv om fristen for ansøgning er i dag den 1. juli, kan man godt nå at tilmelde sig,” siger sekretariatsleder Ellen Lodahl.

På DBI kan man læse to forskellige teologiske bacheloruddannelser, nemlig en bachelor i teologi & mission og en bachelor i praktisk teologi. Du kan bruge dem begge i kirkelivet i Danmark og i international mission. Begge uddannelser udbydes af Fjellhaug International University College – Copenhagen.

En bachelor i teologi & mission giver med et par suppleringsfag adgang til at tage en kandidatgrad i teologi på universitetet. Uddannelsen sigter bl.a. på at uddanne præster og missionærer.

En bachelor i praktisk teologi er rettet mod dig, der gerne vil arbejde fuldtids i kristent arbejde med fokus på undervisning, diakoni, sjælesorg og forkyndelse. På uddannelsen slipper du for de klassiske sprogfag som græsk og hebraisk.

Læs meget mere på www.laesteologi.dk om studiemiljø, undervisning, dine økonomiske muligheder med mere.

Undervisningen på DBI foregår i et samarbejde med Fjellhaug International University College i Oslo, der har en lokal afdeling på Dansk Bibel-Institut i København – det hedder FIUC-CPH.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights