Ku’ du tænke dig et meningsfuldt job?

Vil du være med til at gøre en forskel for kristne i Danmark? Du skal ikke gøre det alene, men sammen med en projektgruppe du selv er med til at nedsætte.

ELN vil gerne bidrage til opblomstring af kristentro og fællesskab i hele Danmark. Derfor arbejder vi med Projekt uanset hvor du bor – god forkyndelse og fællesskab.

Baggrunden er, at der rundt om i Danmark er områder, hvor kristne lever uden nem adgang til et tilstrækkeligt menighedsliv. Der er måske meget få troende og langt mellem fællesskaberne, og der kan være kristne, som hører til i en sognekirke, men alligevel savner bibelundervisning og mulighed for fællesskab.

Opgaven

I første omgang er opgaven at nedsætte en projektgruppe og lægge en strategi for arbejdet. Det sker i samarbejde med tre fra ELN’s landsledelse, som har særlig fokus på dette område.

Du skal altså ikke selv ’opfinde den dybe’ tallerken, men indgå i et samarbejde om at lægge en strategi og få taget konkrete skridt til at løse opgaven.

Sammen vil I se på muligheder for:

  • at nedsætte en projektgruppe, som du er leder for
  • at undersøge behovet
  • hvordan ELN kan imødekomme behovene med de beskedne midler, vi har til rådighed
  • at indgå samarbejde med lokale og f.eks. arrangere et tilbud om bibelundervisning, skabe kontakt til nabomenigheder eller …

Omfang: Vi forestiller os ca. en halv til en hel dag om ugen i gennemsnit. Det er sandsynligt, at det vil fordele sig ujævnt over året – også afhængig af dine muligheder.

Projektperiode: 2022-2024

Hvem er du?

Vi søger en frivillig projektkoordinator, der har lyst og evne til sammen med en projektgruppe at få taget hul på opgaven og få den brudt ned i bidder, som er overkommelige og giver mening.

Vi forestiller os, at du måske er gået på efterløn eller pension, at du kan snakke med folk, og at du har lyst til at bruge dit nuværende og evt. tidligere netværk.

Måske kan du tage opgaven i samarbejde med nogle i din bibelkreds, gamle studiekammerater eller …?

Vi forventer, at du har lyst og evne til at lægge en strategi og arbejde tæt sammen med projektgruppen.

Værd at vide

Der er tale om en ulønnet stilling, og du vil blive en del af ELN’s faste stab, som består af to lønnede medarbejdere (menighedsinspirator og landsleder), en frivillig sekretær og en frivillig kasserer.

Du får dækket udgifter i forbindelse med opgaven.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte landsleder Dorte Sig Leergaard, tlf. 23 60 22 38 eller medlem af ELN’s landsledelse Peter Techow, tlf. 22 32 28 64

Ansøgning sendes til  landsleder@luthersk-netvaerk.dk

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights