Vellykket bibeldag på Lolland

Ca. 35-40 fra sognekirker, IM og LM deltog i en vellykket bibeldag på Lolland. “Det var meget postivt og nogle fantastiske bibeltimer,” lyder meldingen fra en af deltagerne.

Lørdag den 26. februar holdt ELN en bibeldag på Lolland arrangeret af ELN i samarbejde med LM i Raa og IM i Maribo.

Højskoleforstander Henrik Nymann Eriksen underviste sammen med præst og sjælesørger Dan Månsson. Temaet for hele dagen var ‘Robust kristendom’ med tre bibeltimer om hhv. tro, håb og kærlighed.

“Det var en rigtig god dag, det var fantastiske bibeltimer. Der var et meget klart indhold, som blev formidlet ligetil og forståeligt. Selv om jeg har kommet i missionshuset i 50 år, så fik jeg noget ud af det. Og samtidig var der virkelig noget at hente for dem, som ikke har den baggrund,” fortæller Jens Andersen fra Luthersk Mission i Raa.

Han bemærker også, at det var godt at være sammen på tværs af sognekirker og de to missionsforeninger.

“Vi plejer at samarbejde om Evangelisk Alliances bedeuge, men ellers er det mere tilfældigt, om vi ses. Nu kunne vi se og mærke, at ‘vi er her endnu’. Personligt er jeg ikke glad for kun at sidde, hvor vi ser ind i nakken på hinanden – der må gerne være noget at hente både kristeligt og socialt set. Det var der her, hvor vi begyndte og sluttede med kaffe, med frokost undervejs. Jeg lagde også mærke til, at man ikke sådan grupperede sig ved bordene, men blandede sig – og folk havde ikke travlt med at komme hjem. Det har været rigtig godt,” siger Jens Andersen.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights