Gode tanker på tilbud i januar

Ramt af corona – eller snart på vej på vinterferie? Netop nu er der en stribe gode tanker på tilbud i form af bøger fra Lohse.

Tag f.eks. Henrik Nymann Eriskens bog Forvandlet ved at se. Den handler om helliggørelse. Og det er (måske) overraskende opmuntrende. Den har lækkert layout, overskuelige afsnit og et ukompliceret, flydende sprog trækker læseren ind i et ellers svært tilgængeligt terræn: Helliggørelsen.

Forvandlet ved at se er på tilbud i januar til 100 kr.

 

Eller grib Som et lille barn og få sund kost til hverdagstro, serveret med eftertanke og et klar sigte på, at menigheden netop lever i troen til daglig. Sune Skarsholm og Henrik Højlund står bag de 14 prædikener, som er let læste, men ikke letkøbte. Heller ikke selv om forfatterne i forordet skriver: ”Skulle nogen finde vores prædikener enfoldige, vil det kun glæde os.”

Som et lille barn er på tilbud i januar til 100 kr.

Du kan også fordybe dig i Hør Herrens ord og blive klogere på,  hvilken rolle de profetiske skrifter spiller i Bibelen. Michael Agerbo Mørch og Jens Bruun Kofoed har skrevet en indledning til gammeltestamentlig profeti. Gennem denne bog får læseren en indføring i profetisme og et overblik, der udruster til videre studier i Bibelens profetiske skrifter.

Hør Herrens ord er på tilbud i januar til 100 kr.

Eller gå tilbage til begyndelsen med Konge, præst & gartner, hvor Jens Bruun Kofoed udfolder sin store viden om de første kapitler i Bibelen. Det gør dig ikke blot klogere på skabelsen, meningen med urhistorien i Bibelen og mellemøstligt kildemateriale. Det åbner også øjnene for en stor skønhed og velsignelse. Med stor faglig vægt og en pædagogisk fremstilling er her teologi, som også kan læses af lægfolk med pudsede briller.

Konge, præst & gartner – menneske i Guds verden er på tilbud i januar til 100 kr.

Hvis du tør, kan du røre ved Sprængfarlig kristendom  af Andreas Kammaersgaard Ipsen. Bogen tager fat på forfølgelse og vækkelse, på at give Helligånden plads ved at følge i Jesu fodspor og være tydeligt til stede i verden, men samtidig adskille os fra den. Bliver vi tydelige vidner, bliver kristendommen sprængfarlig.

Sprængfarlig kristendom – i verden, men ikke af verden. På tilbud i januar til 75 kr.

Sæt fokus på fællesskabet med Ethvert menneske er en halvø, hvor mangeårig leder af Kristent Pædagogisk Institut, Carsten Hjorth Pedersen, kommer med 20 konkrete idéer til, hvordan vi kan fremme den gode individualisme såvel som det gode fællesskab – både i livet generelt og i hjem og menighed.

Ethvert menneske er en halvø er på tilbud i januar til 75 kr.

 

Gå med på En lang bedre vej, hvis du vil have et godt sted at stå for at forstå debatten om køn og seksualitet.

Bogen er skrevet med intellektuelt overskud og indsigt af stud.theol. Forfatter Jacob Munk formår at tage fat i kønsdebattens kerne og påpege, at Bibelen anviser kærlighedens vej – også i mødet med folk, der identificerer sig som LGBT+ personer.

En langt bedre vej – en ny retning for debatten om køn og seksualitet er på tilbud i januar til 150 kr.

Læs med i brevet til karismatiske venner i Ved en korsvej, hvor Geir Otto Holmaas kaster et kritisk blik på toneangivende strømninger i det internationale karismatiske landskab i dag. Repræsentanter for disse strømninger hævder, at Guds rige vil få stor fremgang i vores tid, hvis menigheden rejser sig under ledelse af moderne apostle. Men er der i virkeligheden belæg for denne tankegang i Guds ord?

Forfatteren trækker på egne erfaringer fra mange år i karismatiske miljøer og fra sin tid i lederskabet for Norsk Oase.

Ved en korsvej – Åbent brev til mine karismatiske på tilbud i januar til 100 kr.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights