Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dage i bøn på Hellig Kors Kloster

13. maj 2021 - 22. maj 2021

Tidebønner og brændpunkter bærer rytmen, når Hellig Kors Kloster og ELN inviterer til 10 dage i bøn. Fra Kristi himmelfartsdag til pinse.

Se hele programmet her Dage i bøn 2021
Tilmeld dig her Tilmelding

Inspirationen til Dage i bøn er, at apostlene efter Jesu himmelfart netop holdt fast i bønnen, mens de ventede på Helligåndens komme. Det samme vil vi gerne gøre. Mennesker, mission og særlige brændpunkter i tiden råber på, at kristne vil bønfalde den almægtige Gud om nåde og hjælp og trøst og fred.

”Ja, der er i høj grad stadig brug for bøn. På Hellig Kors Kloster har vi besluttet, at 2021 på en særlig måde skal være et bønnens år, så det glæder mig, at vi igen i år kan invitere til Dage i bøn sammen med ELN,” siger Carsten Dalsgaard Hansen, daglig leder af Hellig Kors Kloster.

Alle er velkomne til at deltage i det omfang, man har mulighed for det. Har man ikke mulighed for at deltage i løbet af dagen, er man hjertelig velkommen til blot at deltage i et eller flere aften-arrangementer.

Tidebøn og brændpunkter

Dage i bøn er bygget op om tidebønnerne og veksler mellem bøn, refleksion og stilhed i klosterkirken. Der er også rum for samtale og socialt samvær i dagligstuen, mens heden omkring klosteret inviterer til gode traveture.

Hver aften vil en oplægsholder bidrage med en aktuel vinkel på en af tidens udfordringer, som er en hjertesag for dem.

Blandt gæsterne er Golriz Ghozati, Henrik Højlund, Anna-Marie og Hans Jørgen Hansen, Kristian Andersen, Karsten Hauge Mortensen og Sprint Korsholm.

Dagene er arrangeret af Hellig Kors Kloster i samarbejde med ELN, og det er netop klosteret på Dejbjerg Hede mellem Ringkøbing og Skjern, som lægger rammer til dagene.

Arrangørerne følger coronasituationen og tager de forholdsregler, som myndighederne kræver. Der vil være information her på siden og på helligkorskloster.dk
I øjeblikket betyder restriktionerne, at vi kan være 25 deltagere pr arranement.

 

Detaljer

Start:
13. maj 2021
Slut:
22. maj 2021
Begivenhed Kategori:
Verified by MonsterInsights