Amazon og Twitter censurerer kristen forfatter

Den anerkendte katolske forfatter Ryan T. Anderson har i årevis forsket i den kønsdebat, som præger USA. I 2018 udgav han bogen “When Harry became Sally”, som kaster et kritisk på kønskorrigerende operationer og på eksperimenter med medicin, som bruges på børn og unge til at blokere deres fysiske udvikling som netop piger og drenge.

Kort sagt: En bog som med almindelig sund fornuft og rationelle argumenter og videnskablige undersøgelser retter en skarp og vigtig kritik mod den nedbrydelse af virkeligheden, som rider hærgende gennem de vestlige samfund, styret af queer-ideologien og identitetspolitikken.

Den 21. februar 2021 blev hans bog “When Harry became Sally” uden varsel så fjernet fra Amazons salgssider på nettet.

Anderson gjorde opmærksom på Amazons censur via sin Twitter-konto, hvilket resulterede i, at Twitter markerede hans opslag som “suspekte”.

Hvad er Ryan T. Andersons konklusion?

“Jeg forudsiger at jeg på den korte bane vil sælge nogle tusind ekstra eksemplarer af bogen takket være Amazon’s censurering. På den lidt længere bane vil tingene blive værre og spidse til for dem, som fastholder traditionelle værdier. Men på den lange bane kan et folk ikke blive ved med at kæmpe mod naturens orden.”

Andersons afsluttende bemærkning fik mig til at tænke på noget opmuntrende, Henrik Nymann Eriksen bloggede for år tilbage:

“Hvis Bibelen virkelig er skaberens ord, så vil den også på den lange bane vise sig at være mest i overensstemmelse med virkeligheden. Det kan godt være, at der går lang tid … , men virkeligheden forsvinder ikke af at blive benægtet. Jeg tror ikke, at det er usandsynligt, at kommende generationer med undren og måske ligefrem vittigheder vil se tilbage på den periode i det 21. årh., hvor man forsøgte at ophæve kønnenes objektive og givne realitet. Sandheden kan undertrykkes, men den kan ikke slås ihjel.”

Henriks Nymann Eriksens blog kan læses her: Den er ikke blevet mindre aktuel.

https://luthersk-netvaerk.dk/blog/sandhed-kan-undertrykkes-men-ikke-slaas-ihjel/ 

Mere information om sagen med Ryan Anderson (på engelsk):

https://www.firstthings.com/web-exclusives/2021/02/when-amazon-erased-my-book

https://www.theamericanconservative.com/dreher/ryan-t-anderson-ethics-and-public-policy-center-made-for-this-moment/ 

https://en.wikipedia.org/wiki/Ryan_T._Anderson 

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights