Tvivlsom mærkedag

Loven om kønsneutrale ægteskaber fylder syv år. Formand for ELN, Jens Lomborg, kommenterer:

Den 15. juni 2019 er det præcis syv år siden loven om kønsneutrale ægteskaber trådte i kraft. Loven var med til at understrege, at Danmark længe har været førende på LGBT-området. De sidste 50 år har danske politikere været med fremme, når det gælder lovgivning, som på den ene eller anden måde vedrører menneskets seksualitet: Fri porno, fri abort, homoseksuelle ægteskaber, juridisk kønsskifte, adgang til kunstig befrugtning/adoption for homoseksuelle.

Jeg spår, at rugemoderskab bliver det næste store felt, hvor der skal hentes nye sejre for dem, som mener, at børn er en menneskeret for homoseksuelle og enlige: At vi med tiden får et regulært barnemarked, hvor børn bliver en handelsvare, man har krav på at få. 

Jo, regnbueideologien sætter konstant kurs mod erobringer af nye kyster – og den har vind i sejlene. Den bæres frem på hænder og fødder, hyldet af en ukritisk presse. Hvem stiller spørgsmålene: Hvad betyder det for identitetsdannelsen af vores børn? Hvad gør det ved vores unge? Hvordan ændrer det i sidste ende samfundet?

Den ideologiske kamp for individets frie kønsvalg, for den grænseløse seksualitet og for det lovkompleks det vil medføre, vil for fremtiden betyde, at ord som køn, mand, kvinde, familie, ægteskab, forældre står i fare for at miste den enkle, klare og entydige betydning, de har haft gennem alle tider.

Der er i den forstand ingen grund til at ønske tillykke med 7-årsdagen.

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights