ELN ansætter ny menigheds-inspirator

Evangelisk Luthersk Netværk er i en rivende udvikling og har nu ansat Anette Klausholm Bækgaard som ny medarbejder, der skal være med til at udvikle ELNs menighedsnetværk.

Siden starten af M-netværket i sommeren 2012 har 29 menigheder tilsluttet sig M-netværket – og en del overvejer at være med. I de kommende år satses der på at få endnu flere menigheder og ledergrupper fra blandt andet Folkekirken med. I opstartsfasen har det primært været valg- og frimenigheder, der tilsluttede sig M-netværket, men der er nu kommet betydeligt flere sognemenigheder med, så godt 25 % er sognemenigheder. Det er et stærkt udtryk for det fællesskab mellem forskellige menighedsformer, som M-netværket er med til at skabe.

Anette Klausholm Bækgaard fortæller om sig selv: ”Jeg er gift med en dejlig mand, Lars og har 2 skønne piger Elise på 6 år og Ellen på 3 år. Vi bor i Skovby ved Aarhus, hvor vi også er aktive i Galten Valgmenighed. Fra 1. august 2015 får jeg lov til at arbejde som menighedsinspirator i ELN. Det glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg ser ELN som en vigtig del af kirkelivet, hvor menigheder og fællesskaber kan finde vejledning, opmuntring og inspiration til at være kirke og kristen i den tid, vi er en del af i dag.”

Udvikle netværket

Den nye menighedsinspirator får som sit primære arbejdsområde at udvikle M-netværket, så de nuværende menigheder får mest muligt ud af de samarbejdsrelationer og inspiration, som det giver at være med i netværket. Samtidig vil der være en del opsøgende arbejde i forhold til at opmuntre etablerede menigheder til at blive en del af M-netværket. Der vil også være fokus på kommunikation og koordinering af aktiviteter i M-netværket.

Anette glæder sig til at lære medlemmerne af menighedsnetværket at kende, lytte til de aktuelle behov og være med til at facilitere den nødvendige hjælp og inspiration. Hun glæder sig også til at præsentere fordelene ved menighedsnetværket for nye fællesskaber og håber, at kunne være med til både at udvikle og udvide netværket.

”De sidste 4 år har jeg arbejdet i Krifa som jobtrivselskonsulent, hvor jeg bl.a. har talt med kunder, der har brug for sparring, afklaring og vejledning ift. til deres trivsel.”, fortæller Anette. ”Jeg har arbejdet en del med stresshåndtering og har været med i udviklingen af et webbaseret stressbehandlingsforløb.  Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som chefsekretær, ungdomskonsulent og vejleder. Mine hovedopgaver i de forskellige stillinger har stort set altid været 2 delt – dels opgaver indenfor koordinering og administration og dels sparring og samtale med mennesker i forskellige livssituationer. Jeg glæder mig til at finde ud af, hvordan jeg bedst bruger mine evner og kompetencer til fordel for menighedsnetværket i ELN.”

Skriv en kommentar


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Verified by MonsterInsights